Svingbukker til profilbukning, kantbukning, bukning og klipning af plader mm. i Faaborg Midtfyn, Fyn

Har du brug for en samarbejdspartner til profilbukning (kantbukning af plader)? Hos isoleringsfirmaet Teknisk Isolering Fyn ApS tilbyder vi, ud over vores mange forskellige isoleringsopgaver, også professionel kantbukning mm. udført på vores moderne svingbukker.

Vi har kunder til kantbukning fra hele Fyn, Sjælland og Jylland, ofte fra byerne Odense, Svendborg, Ringe, Århus, Aalborg og København.

Om vores kantbukning af plader i aluminium og rustfrit stål

Kantbukning (også ofte kaldet profilbukning) bliver til stadighed oftere benyttet inden for metalforarbejdning. Hos Teknisk Isolering Fyn ApS tilbyder vi primært bukning af plader i materialerne aluminium og rustfrit stål, og vi har mange års erfaring inden for dette område.

Ved at benytte en svingbukker til profilbukning, kan du minimere antallet af svejsninger i dine emner. Et minimum af svejsninger betyder et flottere produkt, til en lavere pris.

Vores kantbukning udføres på CNC styret maskine, hvilket gør os i stand til, at profilbukke både enkle og komplekse pladekomponenter.

Vi kan skræddersy vores opgaver til dine behov, og vi rådgiver altid forud for alle opgaver omkring hvordan projektet eksekveres bedst muligt.​

Vores svingbukker gør det muligt at tilbyde kantbukning i rustfrit stål og aluminium i størrelser op til 3100 mm i længden og 3000 mm i dybden.

Klippesaks. Her kan vi tilbyde at klippe i Aluminium og Rustfri stål i 4 meters længder og i 3 mm tykkelse.

Kontakt os om profilbukning på vores svingbukker på Fyn

Hvis du ønsker at få mere information om vores arbejde med profilbukning og bukning af plader i aluminium eller rustfrit stål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 91 98 97. Du kan også skrive en mail til os på vores kontaktformular her.

Hvis du ønsker at se billeder fra vores værksted, eller fra nogle af vores tidligere projekter kan du se dem i vores galleri her.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Teknisk isolering af rør

Beklædning af tanke​

Alt i rustfrit stål, aluminium eller PVC​​

​Asbestsanering​

​Kontakt

Tlf.:30 91 98 97

​​E-mail:​ mail@tif-fyn.dk​​

​Værksted

Adresse: Rønnevej 3, 5672 Broby

​Matrialer leveres til denne adresse​