Isolering af rør til centralvarme, brugsvand og køleanlæg

Vi leverer gennemtænkte isoleringsløsninger

Mangler du en isolatør, som tilbyder isolering af rør? Så kan du henvende dig til os. Hos Teknisk Isolering Fyn ApS har vi specialiseret os i alle former for teknisk isolering. Vi kører ud til private, erhverv og institutioner på Fyn samt i Fredericia, Vejle, Kolding og omegn. Vores kunder kan altid se frem til at få gennemtænkte løsninger, der er både solide og fremtidssikrede.

Opretholder den ønskede vandtemperatur

Vi tilbyder alle former for teknisk isolering af rørledninger af blandt andet PVC, rustfrit stål, kobber og aluminium med videre. Det gælder alle typer rørledninger som for eksempel kølerør, centralvarmerør og brugsvandrør.

Isolering af rør kan have flere formål såsom:

  • at forhindre varmetab og dermed at spare energi
  • at holde temperaturen på koldt vand og samtidig beskytte mod kondens, og
  • at opretholde temperaturen på brugsvand og dermed reducere risikoen for dannelse af Legionellabakterier.​

​En effektiv rørisolering er med andre ord med til at opretholde den ønskede medietemperatur og at sikre mod kondensskader i bygningen. Isoleringen er naturligvis af u-brændbart materiale, således eventuelle metalrør ikke vil fungere som varmeledere i tilfælde af brand. Dertil kommer, at isoleringen samtidig minimerer støjoverførsel via rørinstallationerne. 

Få et uforpligtende tilbud på isolering af rør

Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger om teknisk isolering af rør i forbindelse med byggeri, renovering eller energioptimering. Vi tager gerne en snak om de forskellige muligheder, ligesom vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på at isolere rørledninger.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Teknisk isolering af rør

Beklædning af tanke​

Alt i rustfrit stål, aluminium eller PVC​​

​Asbestsanering​

​Kontakt

Tlf.:30 91 98 97

​​E-mail:​ mail@tif-fyn.dk​​

​Værksted

Adresse: Rønnevej 3, 5672 Broby

​Matrialer leveres til denne adresse​