Brandisolering og isolering af ventilationskanaler

Skal du have udført professionel brandisolering, isolering af ventilationsrør på loftet eller anden form for ventilationsisolering? Så er Teknisk Isolering den oplagte samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med brandisolering og teknisk isolering.

Vi har siden 2001 arbejdet med teknisk isolering i hele Danmark, og har bl.a. kunder på Fyn, i Vejle, Fredericia og Kolding. Vi arbejder primært for erhverv og offentlige institutioner.

​​

Om ventilationsisolering og isolering af ventilationsrør

Vi isolerer anlæg af alle størrelser heriblandt også anlæg til private samt industrianlæg, klimaanlæg mm.

Alle vores arbejdsopgaver bliver grundigt gennemtænkt således, at du som kunde altid ender med det bedste og mest fremtidssikre resultat. Der kan være mange fordele ved at få lavet ventilationsisolering - både økonomisk og indeklimamæssigt. Fordelene er bl.a.:

  • Du mindsker risikoen for, at der sker skader på personer, anlæg mm.
  • Brandisolering mindsker risikoen for brandudvikling
  • Energitabet på installationen bliver begrænset
  • Det er med til at sikre forsvarlige driftsforhold
  • Det medfører en højere levetid på anlægget

Når man foretager brandisolering af ventilationskanaler, foretages dette for at forhindre, at en eventuel brand bliver spredt videre rundt i bygningen via ventilationskanalerne.

Vi følger nøje med i udviklingen og reglerne inden for brandisolering, og du er derfor altid sikker på, at få arbejdet udført efter de gældende krav og regler.

Kontakt os om brandisolering af ventilationskanaler

Skal din ventilation brandisoleres? Kontakt os på telefon 30 91 98 97. Du er også altid velkommen til at skrive til os her, hvis du måtte have generelle spørgsmål. 

Vi står altid parat med professionel vejledning, og beregner naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Teknisk isolering af rør

Beklædning af tanke​

Alt i rustfrit stål, aluminium eller PVC​​

​Asbestsanering​

​Kontakt

Tlf.:30 91 98 97

​​E-mail:​ mail@tif-fyn.dk​​

​Værksted

Adresse: Rønnevej 3, 5672 Broby

​Matrialer leveres til denne adresse​