Plasmaskæring med professionel plasmaskærer hos Teknisk Isolering Fyn ApS

Leder du efter en professionel og dygtig samarbejdspartner til plasmaskæring? Teknisk Isolering Fyn ApS er beliggende i Broby, og tilbyder professionel plasmaskæring for både små og store virksomheder. Vi arbejder for firmaer i hele Danmark, og har bl.a. mange kunder fra Odense, Ringe, Svendborg, København, Aalborg og Århus.

Generelt om vores arbejde med plasmaskæring

Plasmaskæring er en meget populær metalbearbejdningsform. Plasmaskæring foregår ved, at man skærer i pladematerialet med en meget varm luftstrøm (temperaturen er op til mellem 15.000° og 20.000° Celsius. Emnet når dog ikke at blive særlig varmt, da processen foregår meget hurtigt.

Hos Teknisk Isolering Fyn ApS arbejder vi udelukkende på vores plasmaskærer med materialerne aluminium og rustfrit stål.

Der er flere fordele ved at benytte en plasmaskærer til metalforarbejdning. Neden for har vi beskrevet nogle af disse fordele:

  • Der vil kun være små formforandringer på emnet, grundet den minimale opvarmning af emnet ved plasmaskæringen
  • En plasmaskærer har høje skærehastigheder
  • Yderst høj skærekvalitet og flot finish
  • Man anvender ofte en plasmaskærer til arbejde med rustfrit stål, konstruktionsstål og aluminium
  • Plasmaskæring af rustfrit stål i tykkelser på op til ca.2 mm
  • Plasmaskæring af aluminium i tykkelser på op til ca. 2 mm

Vi kan håndtere pladestørrelser i aluminium på op til 1250 mm i bredden og rustfrit stål plader på op til 1250mm i bredden.

Kontakt os for projekter på vores plasmaskærer

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde med plasmaskæring, kan du kontakte os på tlf. 30 91 98 97. Du kan også skrive til os på vores kontaktformular her.

Hvis du ønsker at se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter samt fra vores maskinfabrik, kan du også klikke ind i vores galleri her.

Vi arbejder med plasmaskæring for kunder i hele Danmark, og har bl.a. mange kunder fra Odense, Svendborg, Ringe, Århus, Aalborg og København

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Teknisk isolering af rør

Beklædning af tanke​

Alt i rustfrit stål, aluminium eller PVC​​

​Asbestsanering​

​Kontakt

Tlf.:30 91 98 97

​​E-mail:​ mail@tif-fyn.dk​​

​Værksted

Adresse: Rønnevej 3, 5672 Broby

​Matrialer leveres til denne adresse​