Asbestsanering – sikker fjernelse af asbest

Har du asbest isolering som du ønsker at få fjernet og erstattet med en moderne form for teknisk isolering? Teknisk Isolering Fyn er et professionelt firma med god erfaring inden for asbestsanering. Vi er gode til asbestsanering og fjernelse af asbest isolering, asbest rørisolering og andre former for isolering.

Vi tilbyder asbestsanering til firmaer overalt på Fyn og i Vejle, Fredericia og Kolding.​

Hvad er asbest og hvorfor er det farligt?

Asbest benyttes ikke længere i moderne bryggerier, men indtil 1970’erne og 1980’erne var det stadig lovligt at lave produkter som indeholdte asbest. Fordelene ved asbest isolering er, at produktet har gode varmeisolerende egenskaber, og samtidig tåler asbest rørisolering mm. og kan klare temperaturer på op til 900°C.

Produktet består af naturlige mineraler, bestående af en meget fin fiberstruktur. Denne struktur er den egentlige årsag til, at asbest er blevet forbudt, da støvet fra disse fibre kan medføre den kroniske lungesygdom asbestose (også kendt som stenlunger).​

Generelt om asbestsanering godkendt af Arbejdstilsynet

Når vi arbejder med fjernelse af asbest isolering, udfører vi altid opgaverne med høj grundighed iført heldragter, masker og afskærmning, så

asbestsaneringen ikke påvirker det omkringliggende miljø. 

Det er meget vigtigt ved asbestsanering, at alle former for støvpartikler og asbestrester mm. bliver holdt fuldstændigt isoleret fra omgivelserne.

Vi benytter udelukkende medarbejdere til asbestsanering, som er uddannede inden for arbejdet med asbestsanering, og har gennemgået en særlig uddannelse, som er godkendt af Arbejdstilsynet. Inden vi påbegynder asbestsanering, laver vi en anmeldelse til Arbejdstilsynet.

Fjernelse af asbesten sker efterfølgende i tætlukkede beholdere, som køres til et godkendt specialdepot, hvor det bliver deponeret.

Vi arbejder inden for alle former for teknisk isolering, og vi arbejder bl.a. ofte med asbest rørisolering, kedler, ventilationsrør, beholdere mm.

Kontakt os og hør mere om asbestsanering

Skal vi udføre asbestsanering for dig og din virksomhed? Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 91 98 97

Du er også velkomme til at skrive til os på vores kontaktformular her. Vi tilbyder altid en grundig rådgivning om projektet, så det bliver udført i sikre omgivelse, på bedste vis og til bedst mulige pris.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Teknisk isolering af rør

Beklædning af tanke​

Alt i rustfrit stål, aluminium eller PVC​​

​Asbestsanering​

​Kontakt

Tlf.:30 91 98 97

​​E-mail:​ mail@tif-fyn.dk​​

​Værksted

Adresse: Rønnevej 3, 5672 Broby

​Matrialer leveres til denne adresse​