Vi udfører teknisk isolering af rør, ventilation og tanke med beklædning i rustfrit stål, aluminium eller PVC samt asbestsanering og hulmursisolering

Brandisolering og isolering af ventilationsrør på loft mm. på hele Fyn, Jylland og Sjælland

Skal du have udført professionel brandisolering, isolering af ventilationsrør på loftet eller anden form for ventilationsisolering? Skal det gøres af et firma, med mange års erfaring inden for teknisk isolering i alle afskygninger? Så er Teknisk Isolering Fyn i Broby, Faaborg Midtfyn, den oplagte samarbejdspartner.

Vi har siden 2001 arbejdet med dette i hele Danmark, og har bl.a. udført mange opgaver inden for isolering af ventilationsrør på lofter, brandisolering af ventilationskanaler og meget andet i bl.a. Odense, København, Aalborg og Århus.

Om ventilationsisolering og isolering af ventilationsrør

Når vi arbejder med isolering af ventilationsrør, arbejder vi primært for erhvervslivet i Danmark, samt for offentlige institutioner. Vi isolerer anlæg af alle størrelser heriblandt også anlæg til private samt industrianlæg, klimaanlæg mm.

Alle vores arbejdsopgaver bliver grundigt gennemtænkt således, at du som kunde altid ender med det bedste og mest fremtidssikre resultat. Der kan være mange fordele ved at få lavet ventilationsisolering både økonomisk og indeklimamæssigt. Neden for har vi lavet en kort beskrivelse, af nogle af disse fordele:

  • Du mindsker risikoen for, at der sker skader på personer og anlæg mm.
  • Brandisolering mindsker risikoen for brandudvikling
  • Energitabet på installationen bliver begrænset
  • Det er med til at sikre forsvarlige driftsforhold
  • Det medfører en højere levetid på anlægget

Om brandisolering af ventilationskanaler

Når man foretager brandisolering af ventilationskanaler foretages dette for forhindre, at en eventuel brand bliver spredt videre rundt i bygningen via ventilationskanalerne.

Vi følger nøje med i udviklingen og reglerne inden for brandisolering af ventilationskanaler mm., og du er derfor også altid sikker på, at få arbejdet udført efter de gældende krav og regler.

Kontakt os om brandisolering af ventilationskanaler, isolering af ventilationsrør mm.

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med generel brandisolering eller ventilationsisolering, kan du kontakte os hos Teknisk Isolering Fyn på tlf. 62 63 13 93. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os her, hvis du måtte have generelle spørgsmål. Vi står altid parat med professionel vejledning, og beregner naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har udført mange opgaver med brandisolering og ventilationsisolering i bl.a. Odense, Århus, København og Aalborg

Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Teknisk Isolering Fyn ApS

Kontor:
Østerågade 1, 5672 Broby

kontor@tif-fyn.dk

Værksted & Matr. levering:
​Rønnevej 3, 5672 Broby

Tlf.:​62 63 13 93​- Fax: 62 63 13 94

​E-mail: mail@tif-fyn.dk