Vi udfører teknisk isolering af rør, ventilation og tanke med beklædning i rustfrit stål, aluminium eller PVC samt asbestsanering og hulmursisolering

Asbestsanering – fjernelse af asbest isolering, rørisolering mm. i Odense og på hele Fyn

Har du asbest isolering som du ønsker at få fjernet og erstattet med en moderne form for teknisk isolering? Har du brug for et professionelt firma med god erfaring inden for asbestsanering? Hos Teknisk Isolering Fyn i Broby i Faaborg Midtfyn, er vi gode til asbestsanering og fjernelse af asbest isolering, asbest rørisolering og andre former for isolering.

Vi tilbyder asbestsanering til gode priser overalt på Fyn, og har bl.a. udført meget arbejde i Odense, Svendborg, Ringe, Langeland og Faaborg Midtfyn.

Kort information om Asbest

Produktet benyttes ikke længere i moderne bryggerier, men indtil 1970’erne og 1980’erne var det stadig lovligt at lave produkter som indeholdte asbest. Fordelene ved asbest isolering er, at produktet har gode varmeisolerende egenskaber, og samtidig tåler asbest rørisolering mm. også temperaturer på op til 900° celsius.

Produktet består af naturlige mineraler, bestående af en meget fin fiberstruktur. Denne struktur er den egentlige årsag til, at asbest er blevet forbudt, da støvet fra disse fibre kan medføre den kroniske lungesygdom asbestose (også almindelig kendt som stenlunger).​

Generelt om asbestsanering / fjernelse af asbest isolering mm.

Når vi arbejder med fjernelse af asbest isolering, udfører vi altid opgaverne med høj grundighed iført heldragter, masker og afskærmning, så 

asbestsaneringen ikke påvirker det omkringliggende miljø. Det er meget vigtigt ved asbestsanering, at alle former for støvpartikler og asbestrester mm. bliver holdt fuldstændigt isoleret fra omgivelserne.

Der bliver lavet anmeldelse til Arbejdstilsynet, inden påbegyndelse af arbejdet.

Vi benytter udelukkende medarbejdere til sanering, som er uddannede inden for arbejdet med asbestsanering, og har gennemgået en særlig uddannelse, som er godkendt af arbejdstilsynet.

Fjernelse af asbesten sker efterfølgende i tætlukkede beholdere som køres til et godkendt specialdepot hvor det bliver deponeret.

Vi arbejder inden for alle former for teknisk isolering, og vi arbejder bl.a. ofte med asbest rørisolering, kedler, ventilationsrør, beholdere mm.

Kontakt os om fjernelse af asbest rørisolering og anden isolering

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 62 63 13 93. Du er også velkomme til at skrive en mail til os på vores kontaktformular her. Vi tilbyder altid en grundig rådgivning om projektet, så det bliver udført i sikre omgivelse og på bedste vis.

Vi arbejder med asbestsanering på hele Fyn, ofte i Odense, Svendborg, Ringe samt Langeland og Faaborg Midtfyn

Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Teknisk Isolering Fyn ApS

Kontor:
Østerågade 1, 5672 Broby

kontor@tif-fyn.dk

Værksted & Matr. levering:
​Rønnevej 3, 5672 Broby

Tlf.:​62 63 13 93​- Fax: 62 63 13 94

​E-mail: mail@tif-fyn.dk