Aluminium inddækning og inddækning med trapezplader, rustfrit stål og PVC i hele Danmark

Leder du efter en dygtig og professionel teknisk isolatør til projekter inden for aluminium inddækning, eller afslutning og inddækning med trapezplader eller rustfrit stål? Hos Teknisk Isolering Fyn ApS udfører vi afslutning af ventilationskanaler, isoleringsrør, tanke mm. overalt i hele Danmark.

Vi har udført tekniske isoleringsprojekter siden 2001 og vi ved derfor også, hvor vigtig en professionel og flot finish på hvert enkelt projekt er. Vi tilbyder flere forskellige materialer til afslutninger, bl.a. udfører vi ofte inddækning med trapezplader rustfrit stål og PVC samt aluminium inddækning.

Vi udfører aluminium inddækninger og afslutninger med andre materialer til gode priser i hele Danmark, og har bl.a. mange kunder i Odense, København, Aalborg og Århus.

Generelt om aluminium inddækning, trapezplader, rustfrit stål og PVC

Når vi arbejder med afslutninger med trapezplader, rustfrit stål, PVC og aluminium, er det typisk i forbindelse med opgaver hvor vi også har lavet den tekniske isolering.

Ved inddækning med trapezplader og diverse andre materialer, går vi op i finishen, da du og dine kunder eller medarbejdere skal se på denne hver dag. Vi arbejder både for det offentlige og erhvervslivet, og kan også tilbyde projekter til privatpersoner.

Neden for er skrevet om nogle af de typer af projekter, hvor vi bl.a. har udført inddækning med aluminium, rustfrit stål mm.

​​​

Kontakt os om aluminium inddækning og andre former for afslutninger

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde inden for inddækning med trapezplader, rustfrit stål, PVC og aluminium, kan du kontakte os på tlf. 30 91 98 97 eller på vores mail her.

Du er også velkommen til at klikke ind i vores galleri her, og se billeder fra vores værksted, og fra mange af vores tidligere projekter.

Vi udfører inddækning med trapezplader, rustfrit stål, PVC mm. i hele Danmark, og har bl.a. kunder fra Odense, Århus, København og Aalborg

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Teknisk isolering af rør

Beklædning af tanke​

Alt i rustfrit stål, aluminium eller PVC​​

​Asbestsanering​

​Kontakt

Tlf.:30 91 98 97

​​E-mail:​ mail@tif-fyn.dk​​

​Værksted

Adresse: Rønnevej 3, 5672 Broby

​Matrialer leveres til denne adresse​